Buffetten bij It Polderhus

Onze buffetten zijn voor groepen vanaf 20 personen. Bent u met minder dan 20 personen, maar met meer dan 10 personen? Dan is er een drie-gangen keuze menu mogelijk.

LUNCHBUFFET | € 26,50 p.p.

– Tomatensoep en mosterdsoep
– Kroket
– Wit en bruin brood
– Krentenbrood
– Suikerbrood
– Bolletjes
– Vlees salade
– Vlees- en kaas soorten
– Onbeperkt melk en karnemelk

LUXE LUNCHBUFFET | € 32,00 p.p.

– Tomatensoep en mosterdsoep
– Wit en bruin brood
– Krentenbrood
– Suikerbrood
– Luxe broodjes
– Salade met geitenkaas
– Salade met gerookte kip
– Carpaccio
– Vlees- en kaas soorten
– Onbeperkt koffie of thee
– Onbeperkt melk en karnemelk
– Jus d‘orange

BUFFET POLDERHOOFDKANAAL | € 35,00 p.p. 

Voorgerecht
– Tomatensoep
– Mosterdsoep

Hoofdgerecht
– Runderstoofvlees
– Kip in Provençaalse saus
– Vakenshaas in champignon roomsaus
– Vissoorten in witte wijnsaus
– Gebakken aardappelen
– Frites
– Warme groente
– Rauwkost en een compôte

Dessert
– Bavarois
– IJstaart en ijssoorten
– Fruitsalade


BUFFET KRAANLANNEN MET SALADES | € 38,00 p.p.

Voorgerecht
– Rundvleessalade met vlees soorten
– Zalmsalade met gerookte vissoorten

Hoofdgerecht
– Runderstoofvlees
– Kip in Provençaalse saus
– Vakenshaas in champignon roomsaus
– Vissoorten in witte wijnsaus
– Frites
– Gebakken aardappelen
– Warme groente
– Rauwkost en een compôte

Dessert
– Bavarois
– IJstaart en ijssoorten
– Fruitsalade


BUFFET POLDERHÛS | € 41,50 p.p.

Voorgerecht
– Aardappelsalade
– Rundvleessalade
– Visschotel, met o.a. paling, garnalen, gerookte makreel
– Vleesschotel, opgemaakt met beenham, Coppa ham en fricandeau
– Vegetarische salade met geitenkaas
– Stokbrood, Desem brood
– Room- en kruidenboter

Hoofdgerecht
– Vissoorten in witte wijnsaus
– Gebraden boerderijkip in Provençaalse tomatensaus
– Runderstoofvlees
– Varkenshaasmedaillons met paddenstoelen roomsaus
– Lasagna met geitenkaas en tomaat
– Gebakken aardappelen
– Frites
– Pilav rijst
– Warme groente
– Rauwkost en een compôte

Dessert
– Fruitsalade
– Diverse ijssoorten
– Friese dúmkes parfait
– Chocolademousse
– Slagroom


3-GANGEN DINER GROEPEN
Voor groepen vanaf 10 personen is het mogelijk om een 3-gangen keuzemenu samen te stellen.